Promocija Zbornika radova "Vojna neutralnost ili NATO, prednosti i nedostaci"

Centar za lobiranje I 06.04.2019. I Banjaluka

U organizaciji Udruženja "Centar za lobiranje", održana je promocija Zbornika radova "Vojna neutralnost ili NATO, prednosti i nedostaci". Zbornik je rezultat istoimene naučno-stručne konferencije, koja je održana 25. avgusta 2018. godine.

Promociji su pisustvovali autori radova, profesori i eminentni stručnjaci iz oblasti koju tretira Zbornik, narodni poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Dušica Šolaja i Perica Bundalo, poslanica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, Dušanka Majkić, ombudsman Bosne i Hercegovine prof. dr Ljubinko Mitrović, šef Terenske kancelarije OSCE misije BiH u Banja Luci Dmitrij Lordanidi, i druge zvanice i gosti.

O značaju zbornika "Vojna neutralnost ili NATO, prednosti i nedostaci" govorili su recenzenti zbornika prof. dr Miloš Šolaja i prof. dr Duško Vejnović.

Zbornik je namjenjen ne samo stručnim i akademskim krugovima nego i širem auditorijumu.

I ovom prilikom, Centar za lobiranje izražava veliku zahvalnost autorima i učesnicima Konferencije u programskoj pripremi skupa, kao i održavanju Konferencije i objavljivanju ovog Zbornika.

IZBOR MEDIJSKIH OBJAVA:

https://insajder.in/novost/630091/predstavljen-zbornik-radova-vojna-neutralnost-ili-nato-prednosti-i-nedostaci

https://www.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=332914

http://www.srna.rs/

https://www.atvbl.com/vijesti/republika-srpska/atv-uzivo-6-4-2019

https://www.rtvbn.com/3947506/vojna-neutralnost-ili-nato-pakt