Promocija Zbornika radova "Ustav Republike Srpske, dvadeset šest godina kasnije"

 Centar za lobiranje l 02.03.2019. l

Danas je u Banjojluci, u organizaciji Udruženja "Centar za lobiranje", održana promocija Zbornika radova sa naučno-stručne konferencije "Ustav Republike Srpske, dvadeset šest godina kasnije", koja je održana 21. aprila 2018. godine.

Promociji su prisustvovali autori radova, profesori i eminentni stručnjaci u oblasti ustavnog prava, potpredsjednik Narodne skupštine Milan Petković, predsjednik Zakonodavnog odbora i član Odbora za  ustavna pitanja  Narodne Skupštine Republike Srpske Dušica Šolaja, ombudsman Bosne i Hercegovine prof. dr Ljubinko Mitrović, i druge zvanice i gosti.

O značaju zbornika "Ustav Republike Srpske, dvadeset šest godina kasnije" govorili su prof. dr Mile Dmičić i akademik prof. dr Miodrag Simović.

Zbornik je namjenjen ne samo stručnim i akademskim krugovima nego i širem auditorijumu.

I ovom prilikom, Centar za lobiranje izražava veliku zahvalnost autorima i učesnicima Konferencije u programskoj pripremi skupa, kao i održavanju Konferencije i objavljivanju ovog Zbornika.

IZBOR MEDIJSKIH OBJAVA:

https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=328385

https://www.atvbl.com/vijesti/republika-srpska/promjenom-ustava-moguce-regulisati-vojnu-neutralnost-2-3-2019

https://insajder.in/novost/626649/promocija-zbornika-radova-sa-naucno-strucne-konferencije-dmicic-promjenom-ustava-moguce-regulisati-vojnu-neutralnost

https://tvk3.info/dmicic-promjenom-ustava-moguce-regulisati-vojnu-neutralnost/

http://www.rtvbn.com/emisija/2/dnevnik-2